VLOK Branchevereniging voor klussenbedrijven

Vakmaat Multiservice is aangesloten bij branchevereniging VLOK (Vereniging Landelijk Overleg Klussenbedrijven), dé branchevereniging voor klussenbedrijven. Dit betekend onder anderen dat wij de VLOK leverings- en garantievoorwaarden hanteren, die in samenwerking met Vereniging Eigen Huis en de Consumentenbond tot stand zijn gekomen.

Als er werkzaamheden aan uw woning worden verricht, moet u erop kunnen vertrouwen dat het goed en veilig gebeurt. Het is dan ook verstandig om een aantal zaken goed op een rijtje te zetten.

Als het om een simpele reparatie gaat is het vaak duidelijk wat er moet gebeuren, maar gaat het om grotere projecten, zoals de installatie van een nieuwe keuken of badkamer, maak dan van te voren precies uw wensen kenbaar en bespreek dit tot in detail met ons.

In een schriftelijke offerte zullen de vooraf gemaakte afspraken vastgelegd worden en de werkzaamheden, materialen en kosten worden gespecificeerd. Dit is in het belang voor uzelf en ons.

Vaak zal er een vaste prijsafspraak worden gemaakt, maar soms is het logischer om op regiebasis een klus uit te voeren. Vooraf geven wij dan een indicatie van de arbeids- en materiaalkosten en wij zullen altijd in overleg een bovengrens afspreken.

Bespreek met ons wanneer de werkzaamheden kunnen plaatsvinden en wanneer de verwachte opleveringsdatum is. Indien gewenst kan dit ook vastgelegd worden.

De leveringsvoorwaarden van VLOK-leden zijn samengesteld in samenwerking met de Consumentenbond en Vereniging Eigen Huis en zijn erop gericht om u als consument zoveel mogelijk bescherming te bieden.

Garantie:

Als branchevereniging voor klussenbedrijven biedt de VLOK u als consument veel extra zekerheid bij kluswerkzaamheden. Dit komt omdat VLOK-leden collectieve leverings- en garantievoorwaarden hanteren.

Mocht u onverhoopt toch niet tevreden zijn over het geleverde werk, dan kunt u dit voorleggen aan de Geschillencommissie klussen-en vloerenbedrijven in Den Haag. Deze commissie zal een onafhankelijke uitspraak doen over het voorgelegde geschil. Mochten wij de uitspraak naast ons neerleggen, dan staat VLOK garant voor een schadebedrag tot €10.000,-.

Meer informatie over garantie vindt u op www.VLOK.nl

Een VLOK- klussenbedrijf geeft je de zekerheid dat afspraken worden nagekomen.